Meddelande: Varför inte prova vår nya virtuella hjälpassistent, Stella (klicka / tryck här för mer information)
Meddelande: Veckoliga insättningsgränser (Klicka/Tryck här för mer detaljer)

Ändra registrerade land

Om du har flyttat till ett annat land, logga in på ditt Stars Konto från din nya plats.

Sedan behöver du skicka en kopia av din statligt utfärdad fotolegitimation och en kopia av en nyligen utfärdad hushållsräkning eller kontoutdrag som tydligt visar ditt fullständiga namn, nya adress och utfärdande datum (ej äldre än 3 månader).

Du kan ladda upp dina dokument via mjukvaran genom följande:

Dator
  1. Hjälp → Kontakta oss
  2. Kategori: Kontosäkerhet och verifiering
  3. Underkategori: Ladda upp dokument
Mobil
  1. Meny (Android) eller Mer (iOS) → Inställningar & Verktyg → Kundtjänst → Kontakta oss
  2. Kategori: Kontosäkerhet och verifiering
  3. Underkategori: Ladda upp dokument
PokerStars Next Gen
  1. Konto ikonen → Hjälp → Kontakta oss
  2. Kategori: Kontosäkerhet och verifiering
  3. Underkategori: Ladda upp dokument
Hemsida
  1. Konto → Hjälp → Kontakta kundtjänst (E-post)
  2. Kategori: Kontosäkerhet och verifiering
  3. Underkategori: Ladda upp dokument

Vårt team kommer att granska dina dokument och kontakta dig med ytterligare information.