Skriv bara ett nyckelord eller en kort mening som relaterar till din fråga i rutan nedan, så tar vårt system fram de mest relevanta artiklarna.

Sök

Kontoverifiering - Allmän information

När du har öppnat ditt konto måste du verifiera dina uppgifter. Detta är sista steget innan du får tillgång till alla våra funktioner.

Det finns två sätt att verifiera ditt konto:

1. Via BankID - när du skapar ett konto för spel med riktiga pengar blir du ombedd att använda BankID och fylla i dina personuppgifter. Om det lyckas är din kontoverifiering klar.
  2. Genom att skicka en kopia av din legitimation och dokument som bevisar din adress.

Om du inte har ett BankID eller inte lyckas genomföra verifieringen via BankID, kan du försöka med manuell verifiering. Du måste först fylla i registreringsformuläret och sedan följa instruktionerna på skärmen. Skicka oss en kopia av en statligt utfärdad fotolegitimation och bevis på din adress i Sverige. Du kan inte spela för riktiga pengar förrän den manuella verifieringsprocessen är slutförd.