Så här kontaktar du oss

Du kan kontakta oss via sektionen 'Hjälp' på vår webbsajt. Där ser du antingen vår virtuella personliga assistent, eller knappen 'Kontakta oss'. Om den virtuella personliga assistenten inte är tillgänglig, kan du kontakta oss via formuläret 'Kontakta kundtjänst'.

Om den virtuella personliga assistenten är tillgänglig ser du en ikon med en pratbubbla i nedre högra hörnet av sidan. Vi rekommenderar att du loggar in på ditt konto först.

Logga in

Klicka sedan på ikonen för att interagera med henne. Hon kan svara på alla dina frågor och om du skriver "I want to contact support" hjälper hon dig att nå oss.

Kontakta oss via datorklient eller mobilapp

För att ställa din fråga via datorklienten eller mobilappen, gå till:
Hjälp → Kontakta oss (tryck på 'Konto' först i mobilappen)

Om du använder vår mobilapp 'Classic', tryck på menyn (Android) eller 'Mer' (iOS), och sedan:
Inställningar & Verktyg → Kundtjänst → Kontakta kundtjänst