Så här kontaktar du oss

Vill du kontakta oss kan du använda vår nya virtuella personliga assistent - Stella (finns endast på engelska).

Stella kan svara på dina frågor och om du skriver "I want to contact support" hjälper Stella dig att nå oss.

För att interagera med henne, klicka på symbolen i nedre högre hörnet.

För tillfället är hon bara en Beta-version, men ju mer du interagerar med henne desto mer lär hon sig.

Om du har synpunkter eller förslag får du gärna höra av dig.