Skicka filer och dokument i rätt format

Vi föredrar filer i JPEG-format när du skickar dokument som ID, adressbevis, skärmdumpar eller liknande. Vi godtar även filer i formaten PDF, TIFF och DOC.

Filer som skapas av vår programvara (till exempel loggfiler eller anteckningar) kan skickas i sitt befintliga format (till exempel .zip eller .txt).

På grund av säkerhetsrestriktioner kan vi inte öppna molnbaserade länkar (till exempel OneDrive eller Google Drive).

Skicka verifieringsdokument

Verifieringsdokument kan skickas till oss via vårt formulär Kontakta kundtjänst. Maximal total storlek är 20 MB. Så här hittar du till formuläret:

Webb

Hjälp & Support → Kontakta oss

Dator

Hjälp → Kontakta kundtjänst

Mobil

Klicka på menyn (Android) eller Mer (iOS) och sedan:

Inställningar & Verktyg → Kundtjänst → Kontakta kundtjänst

För appen PokerStars Next Gen, klicka på kontoikonen och sedan:

Hjälp → Kontakta kundtjänst

• Kategori: Kontosäkerhet & Verifiering
  • Underkategori: Ladda upp dokument

Om du först måste konvertera en fil till JPEG-format på en Windows-dator:

Konvertera en fil till JPEG (Windows)

Det enklaste sättet att konvertera din bild till JPEG-format är att använda ett grafikprogram som Microsoft Paint, som ingår i standardinstallationen av Windows.

Följ dessa steg för att konvertera din bild i Paint:

1. Tryck på Windows-tangenten och ’R’ samtidigt.
  2. Skriv mspaint i fältet och välj OK.
  3. I menyn Fil, välj Öppna.
  4. Hitta din bildfil och klicka på Öppna.
  5. I menyn Fil, välj Spara som.
  6. I Spara som väljer du JPEG.
  7. Spara filen på din dator.

Om du behöver skicka loggfiler, se:

Andra filer (skärmdumpar, anteckningar etc.) skickar du bifogade i ett mejl. Bifogade filer i mejl har en maximal total storlek på 7 MB.

Om du behöver hjälp med att bifoga filer kan du besöka följande sidor:

Friskrivning:
Vi tillhandahåller länkar till tredje parts sajter och produkter som en tjänst till våra spelare. The Stars Group varken förespråkar eller ansvarar för användning av dessa produkter eller sajter, som är helt oberoende av The Stars Group. All information och alla produkter som nämns används på egen risk och eget bevåg.