Skicka filer och dokument i rätt format

Vi föredrar filer i JPEG format när du skickar dokument som ID, adressbevis, skärmdumpar eller liknande. Vi godtar även filer i formaten PDF, TIFF och DOC.

Filer som skapas av vår programvara (till exempel loggfiler eller anteckningar) kan skickas i sitt befintliga format (till exempel .zip eller .txt).

På grund av säkerhetsrestriktioner kan vi inte öppna molnbaserade länkar (till exempel OneDrive eller Google Drive).

Skicka verifieringsdokument

Verifieringsdokument kan skickas till oss via vårt formulär Kontakta kundtjänst. Maximal total storlek är 20 MB. Så här hittar du till formuläret:

Hemsida/Dator

Hjälp → Kontakta Oss

Mobil

Klicka på Meny (Android) eller Mer (iOS) och sedan:

Inställningar & Verktyg → Kundtjänst → Kontakta kundtjänst

För appen PokerStars Next Gen, klicka på Konto ikonen, sedan:

Hjälp → Kontakta kundtjänst

• Kategori: Kontosäkerhet & Verifiering
  • Underkategori: Ladda upp dokument

Om du först måste konvertera en fil till JPEG format på en Windows dator:

Konvertera en fil till JPEG (Windows)

Det enklaste sättet att konvertera din bild till JPEG format är att använda en grafisk redigerare så som Microsoft Paint, som medföljer Windows som ett standardprogram.

För att konvertera din bild genom Paint, vänligen följ stegen nedan:

1. Tryck på Windows tangenten och R samtidigt.
  2. Skriv in ”mspaint” i de utsatta fältet och välj OK.
  3. I Fil menyn, välj Öppna.
  4. Lokalisera bilden och klicka på Öppna.
  5. I Fil menyn, välj Spara som.
  6. I fönstret Spara som, välj JPEG formatet.
  7. Spara filen på en lämplig plats

Om du behöver skicka oss loggfiler, se:

Andra filer (skärmdumpar, anteckningar etc.) skickar du bifogade i ett mejl. Bifogade filer i mejl har en maximal total storlek på 7 MB.

Om du behöver hjälp med att bifoga filer kan du besöka följande sidor:

Förbehåll:
Vi tillhandahåller länkar till tredje parts hemsidor och produkter som en tjänst till våra spelare. The Stars Group varken förespråkar eller ansvarar för användning av dessa produkter eller hemsidor, som är helt oberoende av The Stars Group. All information och alla produkter som nämns används på egen risk och eget bevåg.