Radera/Uppdatera dina kortuppgifter

För att registrera ett nytt kort eller uppdatera din information (förfallodatum, standardvaluta, etc.), gå till vår kassa och gör en insättning.

För att komma till kassan, tryck på knappen nedan:

Webbkassa

Mitt gamla kort är satt som alternativ för snabbinsättning

Om du ser ditt gamla kort som alternativ för snabbinsättning, välj Fler betalningsmetoder. Där kan du ange dina nya kortuppgifter.

Innan du gör insättningen kommer du att se följande alternativ:

• Gör detta till mitt konto för snabbinsättningar: Markera denna ruta för att göra ditt nya kort till ditt standardalternativ för snabbinsättning.
  • Spara betalningsinformation: Markera denna ruta för att lägga till ditt nya kort i listan över tidigare metoder.

Snabbinsättning

Hur kan jag se mina tidigare använda metoder?

Om detta inte är din första insättning, klicka på 'Insättning' så ser du en lista med dina 'tidigare metoder'. Välj en metod för att se följande alternativ:

• Insättning: Klicka här för att använda metoden för att slutföra din insättning.
  • Ta bort: Klicka här för att radera metoden från listan 'Tidigare metoder' (du kan fortfarande använda metoden i framtiden).
  • Andra betalningsmetoder: Klicka här för att se alla andra insättningsmetoder som är tillgängliga för dig.
  • Alternativ för snabbinsättning: Klicka här för att granska och ändra metod och belopp för snabbinsättningar.

Tidigare metoder