Skriv bara ett nyckelord eller en kort mening som relaterar till din fråga i rutan nedan, så tar vårt system fram de mest relevanta artiklarna.

Sök

Insättningar och uttag: Tillgängliga betalningsmetoder

För att se alla alternativ för insättningar och uttag i ditt land, följ dessa steg:

Mobilapp

Insättning

1. Logga in på ditt Stars-konto i vår app.
  2. Gå till kassan.
  3. Klicka på Insättning för att se alla tillgängliga insättningsmetoder.

Uttag

1. Klicka på Meny uppe till vänster på skärmen.
  2. Klicka på Uttag och ange ett preliminärt uttagsbelopp.
  3. Klicka på den gröna pilen för att gå vidare och se dina alternativ.
Datorklient

Insättning

1. Logga in på ditt Stars-konto.
  2. Klicka på Kassa.
  3. Klicka på Gör en insättning för att se alla tillgängliga insättningsmetoder.

Uttag

1. Klicka på Kassa.
  2. Klicka på Uttag och ange ett preliminärt uttagsbelopp.
  3. Klicka på Nästa för att se dina alternativ.

Online
  1. Gå till vår webbsajt och klicka på fliken Insättningar och uttag.
  2. Välj ditt registrerade land från rullgardinsmenyn.
  3. Klicka på någon av betalningsmetoderna för att läsa mer om den.

Eller

Insättning

1. Logga in på ditt Stars-konto på vår webbsajt.
  2. Klicka på Insättning för att se alla tillgängliga insättningsmetoder.

Uttag

1. Klicka på Konto.
  2. Klicka på Uttag och ange ett preliminärt uttagsbelopp.
  3. Klicka på den gröna pilen för att gå vidare och se dina alternativ.

För att se både insättnings- och uttagsmetoder

1. Klicka på Konto.
  2. Sedan på Kassa.
  3. Välj fliken Insättning eller Uttag.

Tänk på att uttag med vissa metoder påverkas av vår Uttagspolicy.