Insättningar och uttag: Tillgängliga betalningsmetoder

För att se alla alternativ för insättningar och uttag i ditt land, följ dessa steg (där det är möjligt):

Mobilapp

Insättning

1. Logga in på ditt konto i vår app.
  2. Gå till kassan.
  3. Klicka på Insättning för att se alla tillgängliga insättningsmetoder.

Uttag

1. Klicka på Meny uppe till vänster på skärmen.
  2. Klicka på Uttag och ange ett preliminärt uttagsbelopp.
  3. Klicka på den gröna pilen för att gå vidare och se dina alternativ.
Datorklient

Insättning

1. Logga in på ditt konto.
  2. Klicka på Kassa.
  3. Klicka på Gör en insättning för att se alla tillgängliga insättningsmetoder.

Uttag

1. Klicka på Kassa.
  2. Klicka på Uttag och ange ett preliminärt uttagsbelopp.
  3. Klicka på Nästa för att se dina alternativ.

Webbsajt
  1. Gå till vår webbsajt och klicka på fliken Insättningar och uttag.
  2. Välj ditt registrerade land från rullgardinsmenyn.
  3. Klicka på någon av betalningsmetoderna för att läsa mer om den.

Eller

Logga in på ditt konto på vår webbsajt (där det är möjligt).

Insättning

1. Klicka på Insättning
  2. Här kan du se hela listan med tillgängliga insättningsmetoder.

Uttag

1. Klicka på Konto.
  2. Klicka på Uttag och ange ett preliminärt uttagsbelopp.
  3. Klicka på den gröna pilen för att gå vidare och se dina alternativ.

För att se både insättnings- och uttagsmetoder

1. Klicka på Konto.
  2. Sedan på Kassa.
  3. Välj fliken Insättning eller Uttag.

För att komma till kassan, tryck på knappen nedan:

Webbkassa

Tänk på att uttag med vissa metoder påverkas av vår Uttagspolicy.