Meddelande: Viktiga ändringar av dina insättningsalternativ (klicka/tryck här för mer information)
Meddelande: Använda Paysafe (klicka/tryck här för mer information)

paysafecard: Min insättning saknas

Om du inte fick din insättning med paysafecard, mejla oss då med följande information:

1. Ditt paysafecards PIN (16 siffror)
  2. Ditt paysafecards serienummer
  3. Ungefärligt datum och tid för insättningen
  4. Insättningsbelopp (i din lokala valuta)

PIN och serienummer finns på baksidan av ditt paysafecard och på utskriften.

För att hitta datum, tid och belopp för din insättning, se ditt saldo på paysafecards webbsajt.

Välj bara ditt land, välj Saldo, skriv in den 16-siffriga PIN-koden för ditt paysafecard och gå till Uppgifter. Där ser du transaktionsnummer, datum och belopp.