Insättningar: Instruktioner för kassan

Följ dessa steg för att göra en insättning:

1. Logga in på ditt Stars-konto och gå till Kassa.
  2. Under fliken Insättning väljer du den betalningsmetod du föredrar.
  3. Välj eller ange det belopp du vill sätta in och eventuell bonuskod, och välj sedan Insättning.
  4. Fyll i informationen som krävs och välj den gröna pilen för att slutföra din transaktion.

För att se en instruktionsvideo (endast på engelska) som förklarar stegen för att göra en insättning, tryck bara på play-knappen!

Datorklient:

Mobilapp:

Om det är första gången du gör en insättning kommer du att få fylla i vårt formulär för riktiga pengar.

När din begäran har skickats för behandling får du en bekräftelse via mejl.