Swish: Information om Swish

Swish är snabbt och enkelt att använda, och en säker metod att göra internetköp med utan att uppge dina personliga bankinformation. Swish tillåter dig att göra transaktioner i realtid från din bank till ditt Stars Konto.

Det finns två olika sätt att använda Swish: Swish m-handel och Swish e-handel.

Om du har Swishappen installerad kan du använda Swish m-handel, där du inte behöver ange dina detaljer. Du kommer endast behöva ange telefonnumret som är kopplat till ditt Swish konto.

Om du inte har Swishappen installerad kan du använda Swish e-handel. Med detta alternativ kommer du behöva ange telefonnumret kopplat till ditt Swish konto samt fylla i sidan "ange din information".

Båda alternativen hanteras direkt och pengarna krediteras inom några minuter.

Vi tar ingen avgift för insättningar med dessa metoder, men det kan dock din bank göra

Vänligen besök deras hemsida för mer information:
www.getswish.se