Apple Pay: Allmän information

Apple Pay är en digital plånbok som du kan använda för att göra insättningar och uttag via ditt kort.

Det är enkelt och säkert att göra insättningar med Apple Pay: du behöver bara godkänna din betalning med Touch ID eller Face ID så är det klart!

När du är redo att göra uttag tillbaka till ditt Apple Pay-konto, kommer pengarna att krediteras till samma kort som du använde för att göra insättningen.

Glöm inte att kontrollera om din Apple-enhet är kompatibel med Apple Pay på deras sajt.