Uttag: Använda annan betalningsmetod än den som automatiskt väljs i kassan

Av säkerhetsskäl och då det är möjligt betalas uttag tillbaka via de betalningsmetoder du har använt för insättning de senaste 12 månaderna, från den äldsta insättningen till den senaste.

Om du ombeds ta ut pengar via en specifik betalningsmetod men vill använda en annan, måste vi ta bort den tidigare betalningsmetoden från ditt konto.

När vi tar bort en specifik betalningsmetod kan du inte göra insättningar eller uttag med den i framtiden, och vi kan inte återställa den senare.

Om du vill ta bort någon betalningsmetod från ditt konto, kontakta oss. Berätta för oss vilken betalningsmetod du vill ta bort och bekräfta de fyra sista siffrorna i kontonumret för metoden (om du har dem).