Felmeddelande: "Du är redan inloggad från annan dator..."

Vårt system tillåter bara att du loggar in på ditt konto från en enhet åt gången. Om du försöker logga in på en andra enhet eller plattform (till exempel vår webbsajt) kommer du att se ett meddelande att du redan är inloggad.

Hur löser jag problemet?

Se till att du loggar ut när du lämnar ditt konto. Välj 'Logga ut' eller 'Logga ut och avsluta' innan du lämnar vår datorklient, mobilapp eller webbsajt.

Om du fortfarande har problem med att få tillgång till ditt konto, kontakta oss.