Skicka loggfiler med Windows eller Mac

Om du upplever problem med vår programvara eller ditt konto, ber vi dig skicka oss loggfilerna som vår programvara genererar. Vi kan granska dessa filer för felmeddelanden eller indikatorer på vad som skapar problemet.

Loggfilerna kommer att skrivas över efter 48 timmar så skicka dem till oss så snart du kan.

Hur du automatiskt skickar dina loggfiler

Starta vår programvara (du behöver inte logga in). Från lobbyn, välj:

Hjälp → Loggfiler (inkludera ditt användarnamn och information om varför du kontaktar oss) → SKICKA LOGGFILER.

Då skickas loggfilerna och din förklaring till oss automatiskt.

Skicka dina loggfiler med andra bilagor

Om du vill inkludera andra bilagor (som skärmdumpar) och skicka dem tillsammans med dina loggfiler kan du göra detta manuellt. Öppna lobbyn och välj:

Hjälp → Loggfiler → ZIP & SPARA

Spara filen på ditt skrivbord (du måste kanske navigera till ditt skrivbord eftersom standardplatsen är inställningsmappen).

Skicka oss sedan loggfilerna via vår programvara eller webbsajt.

Du kan även titta på denna video för steg för steg- instruktioner.