Tillgänglighet för mobilapplikation

Vår mobilapplikation är tillgänglig via iPhone, iPad, iPod touch, och Android enheter.

Applikationen har blivit designad för mobilenheter som körs med Android 5.0 och högre, med minsta skärmupplösning på 800x480.

För att se vilket operativsystem din Android enhet har:

Inställningar → System → Om telefon (eller liknande, beroende på operativsystem/modell)

Vi har även en iOS version som fungerar med iOS 10 eller högre, så väl som vår nyare version av mobilapplikationen som kräver iOS 10 eller högre.