Ominstallation av mobilapplikationen via Android

Först och främst, ta bort applikationen från din enhet. För att göra detta, vänligen följ instruktionerna angivna nedan:

1. Gå till "Inställningar
  2. Appar
  3. Alla
  4. Välj vår applikation
  5. Tryck på ”Avinstallera” knappen
  6. Ladda ner mobilapplikationen igen från vår hemsida
  7. Installera applikationen

Dessa exakta instruktionerna för hur du avinstallerar en applikation kan variera från enhet till enhet men borde vara liknande de instruktioner som vi har angett. Om du inte hittar avinstallationsalternativet rekommenderar vi att du kontaktar din enhets tillverkare för de exakta instruktionerna.