Skriv bara ett nyckelord eller en kort mening som relaterar till din fråga i rutan nedan, så tar vårt system fram de mest relevanta artiklarna.

Sök

Insättningar och uttag: Kundtjänst

Vi erbjuder kundtjänst dygnet runt (24/7) via mejl eller via vårt formulär "Kontakta kundtjänst”.

En länk till formuläret hittas via följande:

• Dator/Hemsida: HjälpKontakta kundtjänst
  • iOS: MerInställningar & VerktygKundtjänstKontakta kundtjänst
  • iOS PokerStars Next Gen app: Konto ikonenHjälpKontakta kundtjänst
  • Android: MenyInställningar & VerktygKundtjänstKontakta kundtjänst

När du har öppnat formuläret:

1. Välj kategori och underkategori för det problem du upplever och behöver assistans med.
  2. Skriv en ämnesrad och skriv in all relevant information.
  3. Klicka på ”Skicka”.

Vår betalningsavdelningen har som mål att besvara alla mejl så fort som möjligt.

Mejl besvaras i den ordning dem mottas, så vi ber dig att vara tålmodig. Om du skickar flera mejl för samma ärende eftersom detta endast kommer att fördröja vårt svar.