Meddelande: Varför inte prova vår nya virtuella hjälpassistent, Stella (klicka / tryck här för mer information)
Meddelande: Veckoliga insättningsgränser (Klicka/Tryck här för mer detaljer)

Ansvarsfullt Spelande - Viktig uppdatering från vårt team för Ansvarsfullt Spelande

I dessa turbulenta och utmanande tider som människor över hela världen står inför förstår vi att våra spelares underhållningsvanor kan förändras eller påverkas av dessa händelser.

Vi vill säkerhetställa att våra kunder fortsätter att spela ansvarsfullt när dem använder våra sidor eller produkter, och vi hoppas att dessa förändringar och omständigheter inte leder till att någon förlorar uppfattningen om tid och/eller hur mycket pengar som spenderas vid spel.

Med detta i åtanke vill vi uppmärksamma hur viktiga funktionerna vi erbjuder för Ansvarsfullt spelande är, dessa verktyg kan hjälpa varje kund att hålla kontrollen samtidigt som upplevelsen förblir rolig. Vi rekommenderar alltid användning av dessa verktyg när våra produkter används, men detta meddelande är särskilt relevant nu med tanke på den nuvarande situationen.

Verktygen för Ansvarsfullt spelande bör användas från början eftersom de tillhandahåller ett system som hjälper alla att kontrollera sitt spelande, både gällande pengar och tid som man själv känner sig bekväm med att spendera.

Nedan finner du en lista med några av de funktioner och verktyg som vi erbjuder för Ansvarsfullt spelande. Vänligen ta en sekund och gör dig bekant med dem.

Insättningsgränser
Du kan sätta dina egna insättningsgräns via vår mjukvara.

Begränsa tid för spel
Du kan ställa in en gräns för det maximala antalet dagar, timmar och minuter som du kan logga in på ditt konto innan du automatiskt loggar ut. Denna gräns låter dig bestämma hur mycket tid du vill spendera på att spela online.

Begränsa möjligheten att avbryta uttag
Du har möjlighet att begränsa dig själv från att avbryta dina uttag när de har begärts.

Spelgränser
Du kan välja att ställa in dina egna spelgränser, bord och turneringsgränser.

24-timmars paus (24 Tim Paus)
Ta en paus när du behöver det. Med den här funktionen, som är bekvämt belägen i mjukvarans lobby, kan du välja att ta en paus under en period av 24 timmar för att hjälpa dig att förbli lugn, samlad och för att upplevelsen ska förbli rolig.

Time Outs
Om du behöver en längre paus från att spela kan du prova vår time-out-funktion som låter dig ta en paus från 7 dagar och upp till 120 dagar.

Spelpaus.se - National Självuteslutnings System
Du kan välja att självutesluta dig under en viss tid eller tills vidare från alla online spelbolag licensierade i Sverige. Spelinspektionen erbjuder ett nationellt självuteslutningssystem som kallas Spelpaus.se för att skydda spelare mot överdrivet spel. Du kan hitta mer information här.

Självuteslutning
Om du vill sluta spela helt kan du självutesluta dig under en period som passar dig, med en start på minst sex månader. Du kan också välja att självutesluta dig längre än sex månader eller stänga ditt konto permanent genom att kontakta Support.