Att sätta en insättningsgräns per dag, vecka eller månad är ett bra sätt att spela ansvarsfullt.

Vi erbjuder detta verktyg som en del av våra funktioner för ansvarsfullt spelande, och du kan enkelt använda det på ditt konto genom att följa stegen nedan:

Datorklient
  1. Verktyg
  2. Ansvarsfullt spelande
  3. Begränsa insättningar
Mobilapp
  1. Menyn (Android) eller Mer (iOS)
  2. Inställningar & Verktyg
  3. Ansvarsfullt spelande
  4. Begränsa insättningar

För att få tillgång till detta via vår webbsajt, klicka på knappen nedan:

Sätta insättningsgränser

Om du har satt en gräns per dag eller vecka kommer du inte att kunna höja eller ta bort den de närmaste 7 eller 30 dagarna, beroende på vilken gräns du valt. När den perioden är över kan du höja eller ta bort gränsen. För att göra det, välj 'Ta bort gräns' eller ange en ny. Denna kommer att förbli väntande i 72 timmar. Begäran om att sänka din gräns godkänns och träder i kraft omedelbart.