Användning av frivillig avstängning

Att ta en paus eller stänga av dig själv från spel är en av de funktioner vi erbjuder som verktyg för ansvarsfullt spelande.

Om du vill göra detta på ditt konto, följ instruktionerna nedan beroende på vilken enhet du använder:

Datorklient
  1. Verktyg
  2. Ansvarsfullt spelande
  3. Stäng av mig från spel
Mobilapp
  1. Menyn (Android) eller Mer (iOS)
  2. Inställningar & Verktyg
  3. Ansvarsfullt spelande
  4. Stäng av mig från spel

För att få tillgång till detta via vår webbsajt, klicka på knappen nedan:

Frivilliga avstängningsperioder för .SE

Andra alternativ du kan välja för ditt konto inkluderar:

• Spelpaus - 24 timmar
  • Time-out - 7, 30 eller 60 dagar
  • Frivillig avstängning - 120 eller 180 dagar
  • Avstängning på obestämd tid - 12 månader

Under perioden du valt kan du fortfarande logga in på ditt konto och göra uttag, men du kan inte spela eller göra transaktioner och du blir automatiskt avanmäld från turneringar som startar under perioden.

Det är viktigt att veta att så fort en spelpaus har bekräftats kan vi inte ändra beslutet. När tiden har löpt ut får du tillgång till våra spel igen.