Begränsa speltid

Om du vill hantera hur mycket tid du lägger på spel, och samtidigt spela ansvarsfullt, kan du sätta en gräns för hur länge du kan spela per dag, vecka och månad.

För att sätta en sådan gräns, följ stegen nedan beroende på vilken enhet du använder:

Datorklient
  1. Verktyg
  2. Ansvarsfullt spelande
  3. Begränsa inloggad tid
Mobilapp
  1. Menyn (Android) eller Mer (iOS)
  2. Inställningar & Verktyg
  3. Ansvarsfullt spelande
  4. Begränsa inloggad tid

För att få tillgång till detta via vår webbsajt, klicka på knappen nedan:

Sätta insättningsgränser

Hur fungerar det?

Gränsen gäller aktivitet i all programvara som vi erbjuder. När du har nått din gräns kommer du automatiskt att loggas ut från ditt konto och kan inte längre logga in den dagen, veckan eller månaden.

Viktig information

Begäran om att sänka gränsen kommer att godkännas direkt men begäran om att höja eller ta bort gränsen kommer att vara vilande till slutet av dagen, veckan eller månaden, eller i minst 72 timmar.