Ändra frivilliga insättningsgränser

Du har möjlighet att ställa in en frivillig insättningsgräns per dag, vecka eller månad på ditt konto. Detta är ett bra sätt att hantera hur mycket du spenderar när du spelar.

När du har satt din insättningsgräns och bekräftat den genom att ange ditt lösenord, kommer gränsen att gälla i minst sju respektive 30 dagar.

Om du vill ändra gränsen efter denna period, följ stegen nedan beroende på vilken enhet du använder:

Datorklient
  1. Verktyg
  2. Ansvarsfullt spelande
  3. Begränsa insättningar
Mobilapp
  1. Menyn (Android) eller Mer (iOS)
  2. Inställningar & Verktyg
  3. Ansvarsfullt spelande
  4. Begränsa insättningar

För att få tillgång till detta via vår webbsajt, klicka på knappen nedan:

Sätta insättningsgränser

Viktigt

Kom ihåg att en begäran om att sänka en gräns godkänns och träder i kraft direkt. En begäran om att höja eller ta bort en gräns tar 24-48 timmar att godkänna beroende på din plats.