En av våra funktioner för ansvarsfullt spelande är att sätta egna insättningsgränser. Då kan du hantera hur mycket du spenderar och spela säkert.

Du kan sätta en gräns per månad eller vecka. För att göra det, följ dessa steg beroende på vilken enhet du använder:

För vår webbsajt, klicka på knappen nedan:

Sätta insättningsgränser

Datorklient
  1. Verktyg
  2. Ansvarsfullt spelande
  3. Begränsa insättningar
    Steg för att sätta insättningsgränser på datorklient
Mobilapp
  1. Menyn (Android) eller Mer (iOS)
  2. Inställningar & Verktyg
  3. Ansvarsfullt spelande
  4. Begränsa insättningar
    Steg för att sätta insättningsgränser i app

Vissa länder har regler som inkluderar krav på insättningsgränser. Om vi lagt till en insättningsgräns på ditt konto, kan du bara sätta in mindre än den regelmässiga och personliga gränsen du satt.

När gränsen per vecka eller månad har löpt ut, kan du höja eller ta bort den genom att välja 'Ta bort gräns', eller sätta en ny gräns. Begäran om att sänka gränsen godkänns och träder i kraft direkt.

Insättningsgränsen gäller även för vissa betalningsmetoder vid köp av låtsaspengar.