Användning av frivillig avstängning

Att välja en frivillig avstängning för ditt konto är ett bra sätt att ta en paus, om du behöver det.

Hur fungerar det?

Som en del i vår strävan efter ansvarsfullt spelande har du möjlighet att stänga av dig själv under en specifik tidsperiod. Under denna tid kan du fortfarande logga in på ditt konto och göra uttag, men du kan inte spela eller göra andra transaktioner. Du kommer även att avregistreras från alla turneringar som börjar under tiden då du tar paus, och du får inga mejl med reklam eller nyheter från oss.

Det är också viktigt att veta att så fort en begäran har bekräftats kan vi inte ändra beslutet. När tiden har löpt ut får du tillgång till våra spel igen.

Hur gör jag?

Följ instruktionerna nedan beroende på vilken enhet du använder:

• Mobilapp: Menyn (Android) eller Mer (iOS) → Inställningar & Verktyg → Ansvarsfullt spelande → Stäng av mig från spel
  • Datorklient: Verktyg → Ansvarsfullt spelande → Stäng av mig från spel

Om du vill exkludera dig själv från ett specifikt spel, välj det under menyn Ansvarsfullt spelande och klicka på SPELA INTE (begränsa allt).