Problem med programvara - Rensa cache för program och lobby (Mac)

Att rensa din cache för program och lobby från vår programvara kan ibland lösa problem med tillgång till vår programvara. Denna process involverar att radera filer från vår programvara och din webbläsare.

Viktigt:
Om du spelar poker hos oss och gör anteckningar om dina motståndare bör du spara en kopia av din anteckningsfil eftersom den kommer att raderas under denna process.

Filen heter 'notes.user.xml' (där 'user' är ditt användarnamn) och du hittar den i vår programvaras mapp (följ steg 1 och 2 i de första instruktionerna för att hitta den):
~/Library/Application Support/

Rensa dina användarinställningar för programmet:

1. Öppna Finder.
  2. Gå till Biblioteket genom ett av följande tre alternativ: Shift + Command + G eller och sedan Gå till mapp… från menyfältet, eller sök följande väg manuellt:
    ~/Library/
  3. Gör en kopia av filen 'notes.user.xml' och spara i en annan mapp om du vill behålla dina spelaranteckningar.
  4. Radera PokerStars mapp under Application Support (FullTilt om du använder Full Tilts programvara).
  5. Från mapparna Inställningar och Caches, radera filer och mappar som börjar med 'com.pokerstars...'.
  6. Töm Papperskorgen.

Öppna sedan webbläsaren Safari och följ dessa steg:

1. Gå till Safari-menyn bredvid Apple-ikonen.
  2. Välj Inställningar, sedan Avancerat och markera Visa utvecklarmenyn i menyraden
  3. Gå till Utvecklare.
  4. Tryck på Rensa cache.

Cachen är nu aktiverad för den interna webbläsare som vår programvara använder.

Cache-mappen heter XCW och du hittar den under ~/Bibliotek/Caches. För att rensa cachen från vår Mac CEF-programvara flyttar du bara XCW-mappen till papperskorgen.

För att återställa dina anteckningar efter stegen ovan, starta först vår programvara och logga in och stäng den sedan igen. Då genereras de nödvändiga mapparna och du kan sedan följa de första två stegen i de första instruktionerna för att hitta vår programvaras mapp. Flytta sedan din kopia till mappen (skriv över eventuell existerande fil).