Direkt banköverföring: Instruktioner för uttag

För att bekräfta att detta betalningsmetod är tillgänglig i ditt land, vänligen logga in på ditt Stars Konto och gå till Kassan.

Innan du börjar med ditt uttag via direkt banköverföring, vänligen se till att du har din nuvarande bankinformation till hands:

• Banknamn
  • IBAN
  • BIC
  • Bank kod (endast UK)
  • 3-Siffrig Institutionens ID (endast Kanada)
  • 5-Siffrig Branch Transit (endast Kanada)

Namnet på bankkontoinnehavaren och landet för banken måste matcha informationen registrerad på ditt Stars Konto. IBAN och BIC måste skrivas stora bokstäver, utan mellanslag, bindestreck eller andra extra tecken

Pengarna kommer automatiskt att skickas till saldot för din föredragna valuta. För att göra uttag i en annan valuta, gå till Kassan och sedan Hantera valutor.

För att begära uttag via denna metod, gå till Kassan och följ dessa steg:

1. Välj fliken Uttag.
  2. Ange vilket belopp du önskar ta ut.
  3. Välj knappen Uttag.
  4. Välj alternativet Direkt banköverföring.
  5. Skrolla ner och skriv in dina bankuppgifter.
  6. Klicka på den gröna pilen för att fortsätta.
  7. Du kommer bli ombedd att fylla i dina bankuppgifter en gång till.
  8. Bekräfta att du är bankkontos ägare.
  9. Välj den gröna pilen för att registrera dina bankuppgifter.

* Du kanske inte har möjligheten att ange detaljerna direkt efter beskrivningen för varje fält. Klicka mitt i fältet för att börja skriva.

När dina bankdetaljer är registrerade, slutför din begäran.

Din uttagsbegäran kommer att behandlas inom 72 timmar och sedan tar det ytterligare 3-5 bankdagar innan pengarna krediteras till ditt valda bankkonto.