Direkt banköverföring: Instruktioner för uttag

Logga in på ditt konto och gå till kassan för att se om denna betalningsmetod erbjuds i ditt land.

Innan du begär ett uttag via direkt banköverföring, se till att ha följande bankuppgifter till hands:

• Banknamn
  • IBAN
  • BIC
  • Bank-kod (endast Storbritannien)
  • 3-siffrigt institutionsnummer (endast Kanada)
  • 5-siffrig filialkod (endast Kanada)

Bankkontoinnehavarens namn och bankens land måste stämma överens med informationen på ditt konto hos oss. IBAN och BIC måste anges med versaler och utan mellanslag, bindestreck eller andra extra tecken.

Pengarna dras automatiskt från saldot i din standardvaluta. För att ta ut från en annan valuta, gå till kassan och välj Hantera valutor.

För att begära ett uttag med denna metod, gå till kassan och följ dessa steg:

1. Välj fliken Uttag.
  2. Ange vilket belopp du vill ta ut.
  3. Klicka på knappen Uttag.
  4. Välj direkt banköverföring.
  5. Scrolla ner och ange dina bankuppgifter. Det kanske inte går att ange uppgifterna direkt efter beskrivningen av varje fält. Klicka i mitten av fältet för att börja skriva.
  6. Välj den gröna pilen för att fortsätta.
  7. Ange dina bankuppgifter igen.
  8. Bekräfta att du är kontoinnehavare.
  9. Välj den gröna pilen för att registrera dina bankuppgifter.
  10. När dina bankuppgifter är registrerade kan du skicka din begäran.

För att få tillgång till kassan från webbversionen av vårt hjälpcenter:

Webbkassa

Ditt uttag behandlas inom 72 timmar (48 timmar för Portugal) och krediteras till ditt bankkonto inom 3-5 arbetsdagar.