Skriv bara ett nyckelord eller en kort mening som relaterar till din fråga i rutan nedan, så tar vårt system fram de mest relevanta artiklarna.

Sök

Logga in med Stars ID och lösenord via webbklienten endast

För att logga in till vår webbklient eller logga in för att komma åt webbläsarversionen av våra spel (där det är tillgängligt) måste du göra det med ditt Stars ID (användarnamn) och lösenord.

Till skillnad från den nedladdade versionen av vår programvara kommer du inte att kunna logga in genom att använda din e-postadress.