Hur du skickar en skärmdump på ett fel som påverkar vår programvara

Om du ser ett felmeddelande eller ett problem när du använder vår programvara, kontakta oss.

Att skicka en skärmdump (som visar hela skärmen) till vår kundtjänst kan hjälpa oss lösa problemet. Instruktioner för skärmdump för olika enheter finns på sajten take-a-screenshot.org.

Du kan skicka skärmdumpen till oss via vår datorklient, mobilapp eller webbsajt.

Friskrivning:
Vi tillhandahåller länkar till tredje parts sajter och produkter som en tjänst till våra spelare. The Stars Group varken förespråkar eller ansvarar för användning av dessa produkter eller sajter, som är helt oberoende av The Stars Group. All information och alla produkter som nämns används på egen risk och eget bevåg.