Problem med att ladda ner programvara för Windows eller Mac

Om du inte kan ladda ner vår programvara kan du testa följande:

• Använd en annan webbläsare (Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari, etc.) för att ladda ner installationsfilen.
  • Rensa din cache och dina temporära internetfiler. Instruktioner för hur du gör detta hittar du i denna WikiHow-artikel.
  • Stäng din download manager mjukvara (om du har en sådan) och försök igen.

Om problemet kvarstår kontaktar du oss snabbast och enklast via vårt formulär Kontakta kundtjänst, genom att gå till:

Dator/Webb
  1. Hjälp
  2. Kontakta oss
Mobilapp

Klicka på Meny (Android) eller Mer (iOS) och sedan:

1. Inställningar & Verktyg
  2. Kundtjänst
  3. Kontakta kundtjänst

Förbehåll:
Vi tillhandahåller länkar till tredje parts webbplatser och produkter som en tjänst till våra spelare, och The Stars Group varken förespråkar eller ansvarar för användning av dessa produkter eller webbplatser som är helt oberoende av The Stars Group. All information och alla produkter som nämns används på egen risk och eget bevåg.