Problem med att ladda ner programvara för Windows eller Mac

Om du inte kan ladda ner vår programvara kan du testa följande:

• Använd en annan webbläsare (Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari, etc.) för att ladda ner installationsfilen.
  • Rensa din cache och dina temporära internetfiler. Instruktioner för hur du gör detta hittar du i denna WikiHow-artikel.
  • Stäng din download manager (om du har en sådan) och försök igen.

Om detta fortfarande inte löser problemet behöver du skicka oss följande information:

• Det exakta felmeddelandet som du får.
  • Ditt operativsystem, till exempel Windows 10, Vista, Mac OSX, etc.
  • Webbläsare och version, till exempel Chrome 80.0.3987.132, Safari 12.x, etc.
  • Nuvarande plats.
  • Använder du en brandvägg eller download manager?

När vi har fått denna information kan vi granska ditt ärende och ge dig vidare instruktioner.

Friskrivning:
Vi tillhandahåller länkar till tredje parts webbplatser och produkter som en tjänst till våra spelare, och The Stars Group varken förespråkar eller ansvarar för användning av dessa produkter eller webbplatser som är helt oberoende av The Stars Group. All information och alla produkter som nämns används på egen risk och eget bevåg.